Kocsis Máté: A bukott miniszterelnök az asszonyt előretolva megpróbálja újra

Kocsis Máté: A bukott miniszterelnök az asszonyt előretolva megpróbálja újra

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (Fotó: Kocsis Máté/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Először azt hittem, amikor Gyurcsányék bejelentették, hogy árnyékkormányt alakítanak, ez valami poén – erről írt közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője pénteken reagálva a DK lépésére. Hozzátette: a hírt bejelentő Molnár Csaba „paródiába illő Gyurcsány-majmolása ezt a hitet csak erősítette. Egészen szürreális volt”.

Kocsis szerint „bizonyára sokan tűnődnek azon, mégis hogyan gondolják Gyurcsányék néhány hónappal az irtózatos pofon után, amit a választóktól kaptak, hogy úgynevezett árnyékkormányt alakítanak”. – Jelenleg Gyurcsány pártja a legerősebb, legszervezettebb, legütőképesebb politikai közösség a baloldalon, amelyik jelen pillanatban is „készül”. Igen, a kormányzásra, és nem a süllyesztőbe. Ez azt jelenti, hogy olthatatlan hatalomvágya odáig vitte a bukott miniszterelnököt, hogy az asszonyt előretolva megpróbálja újra – vélekedett. A kormánypárti politikus szerint elég csak elképzelni is, hogy ez mit jelentene a mostani európai válság kellős közepén. – Megszorítások, adóemelések, családok kifosztása. Mindenki ismeri a módszereiket – állította.

Arra is emlékeztetett: szombaton lesz az őszödi hazugságbeszéd kiszivárgásának évfordulója. – Szimbolikus, hogy épp mostanra időzítette Gyurcsány az árnyékormány megalakítását, de legalább mindenkinek módja lesz visszaemlékezni, milyen is volt, amikor ez az alak belehazudott egy nemzet “arcába”. Amikor megverette a honfitársait, amikor lovasrohamot vezényelt ellenük. Aztán meg tönkretette az országot, és megbukott. (...) Most meg árnyékkormányt alakít. Nem vicc – zárta posztját.