Kocsis Máté bejelentette: a Fidesz-frakció nem megy be Jakab Péter felszólalására

Kocsis Máté bejelentette: a Fidesz-frakció nem megy be Jakab Péter felszólalására

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője elterjesztőként szólal fel a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésrõl, valamint a gyermekek védelmét szolgáló törvénymódosító javaslatról szóló vitában az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. június 1-jén (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Jakab Péter „aszongya”, hogy megint úgynevezett keményeket szeretne mondani a mai napirend előtti felszólalásában. Anyám, borogass! – így reagált Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője arra, hogy Jakab Péter Jobbik-elnök, a párt miniszterelnök-jelöltje hétfőn azt ígérte, olyat fog mondani a parlamentben kövér Lászlónak, mint még soha.

Kocsis bejegyzését azzal folytatta, „viszont Gyurcsány jobbikos betanított munkása keveri a keményet a primitívvel, a politikai vádakat a személyes sértegetéssel, az előadni kívánt bohócműsora pedig már roppant unalmas és szánalmas. Mindenki tudja, hogy a produkciója még csak nem is a kormányoldal gyalázásáról szól, hanem kizárólag a saját szereplési vágyáról. Éppen ezért a kormánypárti frakciók tagjai távolmaradásukkal szeretnének elmondani Jakab Péternek mindent, amit róla gondolnak”.

– Sajnos, bizony, nem leszünk közönsége a „művész úrnak”, de még az is komoly vita tárgya nálunk, hogy az alpári vagdalkozása egyáltalán megvetésre érdemes-e. Szóval ne bántódjon meg a kezdő ávós tempó bohócsipkával koronázott királya, de ma a falnak kell elmondania, amit szeretne. Meg néhány kötelezően jelen lévő államtitkárnak, akiknek sok erőt kívánunk! Amint végzett, visszamegyünk a terembe. Szép napot! – írta Kocsis.