Kocsis Máté válaszolt Gyurcsány „durva szavaira”, és legazemberezte a DK elnökét

Kocsis Máté válaszolt Gyurcsány „durva szavaira”, és legazemberezte a DK elnökét

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülése szünetében tartott sajtótájékoztatón Balatonalmádiban 2022. szeptember 22-én. A Fidesz és a KDNP frakciója arra kérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt az európai uniós szankciókról (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

Fotó: Bodnár Boglárka

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Az a Gyurcsány Ferenc nácizza le a miniszterelnököt, aki egy zsidó családtól elvett budai házban „tengeti” mindennapjait” – írja Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán. A politikus a DK elnökének egy nappal korábbi posztjára reagált, amelyben egészen szélsőséges kirohanások is szerepeltek, Gyurcsány többek között nácinak, politikai szörnynek és mentálisan betegnek nevezte Orbán Viktort.

A miniszterelnök sohasem reagál ezekre az írásokra, de Kocsis védelmébe veszi főnökét, és egyáltalán nem fukarkodik az erős jelzőkkel: szerinte „Gyurcsány egy szégyentelen gazember, aki azt hiszi, hogy ha minősíthetetlenné és silánnyá teszi a közbeszédet, ha aljas és harsány vagdalkozásait ismételgeti, akkor elmúlnak múlhatatlan bűnei, amiket a saját hazája és honfitársai ellen elkövetett. Vagy elfelejtik őket.”

A folytatásban fideszes politikus kitér arra, hogy szerinte Gyurcsány élete helyrehozhatatlanul elrontott élet, és úgy is marad. Majd zárásul közölte: „a lelkes kommunista karrier, a rablóprivatizációs meggazdagodás, a hazug hatalomszerzés, a vér Budapest utcáin, egy tönkretett ország, egy megszégyenített nemzet nem kiküszöbölhető hiba, hanem felejthetetlen bűn”.