Kocsis Mátét is érinti a rezsiválság: el kellett ajándékoznia aranyhalait

Kocsis Mátét is érinti a rezsiválság: el kellett ajándékoznia aranyhalait

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülése szünetében tartott sajtótájékoztatón Balatonalmádiban 2022. szeptember 22-én. A Fidesz és a KDNP frakciója arra kérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt az európai uniós szankciókról (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

Fotó: Bodnár Boglárka

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Volt két nagy akváriumom, és ebből az egyiket most megszüntettem, amiben aranyhalak voltak egyébként – erről beszélt Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője a kormánypártok balatonalmádi frakcióülését követő sajtótájékoztatón a rezsikrízis kapcsán, mint azt a 444 észrevette a Hír TV hírfolyamában.

A politikus elmondása szerint gyerekkora óta tart halakat, de most az aranyhalakat kénytelen volt elvinni egy barátjához, akinek van egy kisméretű kerti tava. – Aki tart akváriumot, az tudja, hogy az egy nagyüzem azért, ott a szűrők meg a világítás... Ez például nekem mint aki 35 éve tartok halakat, egy fájó döntés volt, de meghoztam – mondta. 

A Hír TV adásában itt hallgatható meg a 29:12-től Kocsis beszámolója aranyhalairól.

 

Címkék: Kocsis Máté, aranyhal