Kórházban ápolják a paksi bővítésért felelős tárca nélküli minisztert

Kórházban ápolják a paksi bővítésért felelős tárca nélküli minisztert

Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter beszél meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén az Országház Delegációs termében 2020. november 17-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Koronavírus-fertőzés miatt kórházban ápolják a Paksi Atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli minisztert. Süli János másfél hete közölte, hogy karanténba került, friss Facebook-posztjából pedig az is kiderült, hogy kórházi ápolásra szorul.

– Lassan kezdem jobban érezni magam és az orvosok is bizakodóak az állapotom kapcsán! Ha minden jól alakul, már a következő héten elhagyhatom a kórházat – írta. Azt is kiemelte, hogy nem lehet elég hálás a szekszárdi Balassa János Kórház covid-osztályán dolgozóknak, akik minden nap emberfeletti munkát végeznek.

Címkék: Süli János