Koronavírus-betegségben meghalt Igaly Diána olimpiai bajnok

Koronavírus-betegségben meghalt Igaly Diána olimpiai bajnok

Peking, 2008. augusztus 14. Igaly Diána koncentrál a nõi skeetverseny selejtezõjében a Pekingi Lõtércsarnokban a XXIX. nyári olimpián. MTI Fotó: Illyés Tibor

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Sportlövők Szövetsége megerősítette, hogy 56 éves korában Covid-19 következében elhunyt Igaly Diána, a 2004-es athéni olimpia sportlövő olimpiai bajnoka, írja a Telex.

Kedden a sportlövő szövetség még arról adott ki közleményt, hogy Igaly Diána kórházba került a koronavírus-fertőzés következtében. Akkor az olimpiai bajnok fia ezt írta:

Édesanyám nem érezte jól magát, így elővigyázatossági okokból kórházba vonult. Az egész család kényesen ügyel a rendszeres fertőtlenítésre, maszkviselésre és a biztonságos távolságtartásra, mégis sokakhoz hasonlóan Édesanyám is elkapta a koronavírust. Hálásak vagyunk az orvosok és ápolók odaadó munkájáért! Köszönjük, hogy sokan gondolnak rá és imádkoznak a mihamarabbi gyógyulásáért. Azt szeretnénk, hogy felépülése továbbra is nyugodtan és zavartalanul folytatódhasson.

Így lett olimpia bajnok Igaly Diána: