Koronavírusban hunyt el az egykori országgyűlési képviselő

Koronavírusban hunyt el az egykori országgyűlési képviselő

Fotó: Unsplash/Prateek Gautam

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szűkebb hazájában jól ismert, volt kormánypárti képviselő esett a koronavírus-járvány áldozatául. A Tolna Megyei Kormányhivatalra hivatkozva adja hírül a Szekszárdi Vasárnap közösségi oldalán, hogy Tóth Ferenc (Fidesz–KDNP), a Tolna Megyei Kormányhivatal nyugalmazott kormánymegbízottja, Tolna megye egykori országgyűlési képviselője elhunyt.

Azt már a Paksi FC írta meg honlapján, hogy az egykori politikus koronavírus-fertőzésben halt meg.

Mint a lap írja, Tolna megye nyugalmazott kormánymegbízottja 1950. december 30-án, Faddon született, dolgozott szülővárosa termelőszövetkezetében és nevelőotthonában, valamint a szekszárdi Köjálnál is. 1994-ben Fadd alpolgármestere lett, majd egészen 2014-ig országgyűlési képviselőként dolgozott. Egymás után négyszer választották meg Paks és körzete parlamenti képviselőjének.

https://www.facebook.com/SzekszardiVasarnapOldala/posts/328063005296707

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt