Koronavírusban meghalt a Momentum Zala megyei képviselője

Koronavírusban meghalt a Momentum Zala megyei képviselője

Dalnoki Szilárd (Fotó: Nemes Balázs - Momentum/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Koronavírus-fertőzésben elhunyt a 31 éves Dalnoki Szilárd, a Momentum Mozgalom Zala megyei képviselője és megyei alelnöke. A halálhírről Nemes Balázs, a párt szóvivője számolt be a Facebookon. „Dalnoki Szilárd, a Momentum Mozgalom Zala megyei képviselője, megyei alelnöke, a Nagykanizsai Helyi Szervezet elnökségi tagja, a koronavírussal vívott hosszas küzdelem után június 21-én éjjel örökre eltávozott. Gyermeke, párja és családja gyászában osztozunk. Nyugodj békében, Szilárd!” – írta Nemes Balázs.

A hírre Donáth Anna, a párt EP-képviselője is reagált. „Teljesen le vagyok döbbenve, nagyon jó ember ment el közülünk” – írta. „Ez a kép pontosan egy évvel ezelőtt készült, nemrég pedig még arról beszélgettünk, milyen jó lesz végre visszatérni a pultozáshoz a nyáron. Mert Szilárd sosem állt meg, sosem csüggedt, minden nap kereste, hol segíthet, hol tehet a közösségéért még többet” – olvasható a politikus bejegyzésében.