Koronavírusos Keszthely polgármestere

Koronavírusos Keszthely polgármestere

Nagy Bálint, Keszthely polgármestere (Fotó: Nagy Bálint / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mindig is fontosnak tartottam betartani a járványügyi ajánlásokat. Úgy tűnik, ez most nem volt elég. Tegnap késő este enyhe tüneteket kezdtem érezni magamon, és mivel a jövő héten is nagyon zsúfolt hivatali programot terveztünk, sok személyes találkozóval, úgy tartottam helyesnek, hogy még a mai napon csináltatok egy gyorstesztet – így jelentette be szombaton Keszthely polgármestere, Nagy Bálint, hogy elkapta a koronavírust, így az elkövetkező időszakban karanténban, otthonról dolgozik. A bejelentést a Hvg.hu vette észre.

https://www.facebook.com/nagy.balint.keszthely/photos/a.349372742286353/797904780766478/

Mint írta, a közvetlen közelében dolgozó kollégái tesztelését is elrendelte, bízik benne, hogy nem kapták el tőle a vírust.

A Magyar Hang vasárnap számolt be arról, a szocialisták parlamenti képviselőjének, Bangóné Borbély Ildikónak is karanténba kellett vonulnia, igaz, róla még nem tudni, el is kapta-e a fertőzést.