Koronavírusos lett a szociális ügyekért felelős államtitkár

Koronavírusos lett a szociális ügyekért felelős államtitkár

Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára (fehér védőruhában) a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézményében 2020. november 12-én (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Elkaptam a koronavírust, ezért otthon vagyunk. Én is, a családom is. De egymásra figyelve, vigyázva. Most ehhez igazodunk – jelentette be Facebook-posztjában az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára. Fülöp Attila bejegyzéséhez egy családi fotót csatolt, és arról írt: „Ez a kép múlt héten készült. A helyzet most kicsit nehezebb, mert nem kerülhetünk ilyen közel egymáshoz.”

A közösségi médiás posztjában az államtitkár azt is írta: „A szociális intézmények több mint 47 ezer dolgozóját első körben ezekben a napokban tesztelik országszerte. Kérem, vegye mindenki komolyan a tesztelést, és a járványvédelmi kötelezettségeket tartsa be! Vigyázzunk egymásra!” Fülöp Attila posztját a megszokott kormányzati szlogennel, az Együtt újra sikerülni fog!-gal zárta.