Kovács Gergely először Derrickre és Szájerre gondolt Orbán narkósozásakor

Kovács Gergely először Derrickre és Szájerre gondolt Orbán narkósozásakor

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök előadást tart a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amikor szombat délelőtt Orbán Viktor elkezdte a beszédét a Tusványoson, akkor a háttérből hangzavar, füttyszó hallatszott, ő pedig a színpadról intette óva, a történeteket látva közönségét, hogy csak olyan óvatosan, mint a hidakon a rendőrök a narkósokkal.

A Telex ezt követően megkérdezte Havasi Bertalant kire gondolt a miniszterelnök pontosan. Narkósnak a miniszterelnök azokat tartja, akiket kábítószer-fogyasztás gyanújával állítottak elő a rend őrei – írta válaszul a miniszterelnök sajtófőnöke. Ilyen eljárás a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnökével, Kovács Gergellyel szemben indult, akit a katatüntetés után állították elő szabálysértés miatt. A rendőrség szerint Kovács Gergelynél „kábítószergyanús anyagot találtak, melyből a férfi saját elmondása szerint fogyasztott, emiatt büntetőeljárás is indult vele szemben”.

Kovács Gergely a Facebook-oldalán reagált. Min írta, „elsőre fura volt olvasni a »narkós« kifejezést, utoljára, úgy emlékszem, a Derrick című filmsorozatban hallottam ezt a szót. Aztán arra gondoltam, biztos volt valaki az Erzsébet hídon, aki hasonlított Szájer Józsefre, és ő rá gondolhatott a miniszerelnök úr. Végül kiderült, hogy nekem szólt be. Ráadásul királyi többes számban utalt rám. Hát ez végtelenül megtisztelő.”