Kövér László szerint a melegek nem lehetnek a társadalom egyenrangú polgárai

Kövér László szerint a melegek nem lehetnek a társadalom egyenrangú polgárai

Kövér László, az Országgyűlés elnöke beszél a mezőtúri lakossági fórumon, a közösségi házban 2019. május 4-én (Fotó: MTI/Mészáros János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Úgy tűnik, a Fidesz alapítója nem tesz lakatot a szájára, és bizony nem megy a szomszédba, ha keményen be kell szólni egy-egy társadalmi rétegnek vagy politikai csoportnak. Ezúttal a homoszexuálisok kerültek a célkeresztjébe az index beszámolója alapján zuglói fórumán. A házelnök kijelentette, hogy a „normális homoszexuálisok” alkalmazkodni próbálnak inkább, nem akarnak egyenrangúságot, és szerinte nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között.

Természetesen a fentieket a liberálisok elleni újabb támadásnak szánta, ugyanúgy, mint azt a viccet, amelyben arról beszél egy, liberális babakocsit tolva, hogy majd a gyermeke eldönti tíz esztendő múlva, hogy fiú vagy lány szeretne lenni. Kövér szerint ez ma már a „véres valóság”. Sőt, némelyik országban törvényt is csinálnak ebből, mert megszüntetik a nemeket a nyelvben, és „három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a... harmadiknak.” Utóbbival nem ért egyet, mert mint kimondta, a szexuális kisebbségek ennél többen vannak. „LMBTQ, ez öt. Vannak a férfiak, nők, meg az LMBTQ. Hol van a másik négynek? Miért nem kérik ki maguknak?” – viccelődött a házelnök, a közönség pedig ekkor még hahotázva vette a lapot.

Majd előhozta, hogy Lengyelországban a liberálisok „kampánytémává” tették a pedofil papok eseteit. A házelnök világossá tette, hogy mélységesen elítéli a papi pedofíliát, a „legundorítóbb bűnök egyikének tartom”. És ekkor jött a következő kicsúcsosodása Kövérnek, aki egy átkötéssel a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe. Úgy véli, erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni – mondta.

„Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak” – hozta meg a megfellebbezhetetlen ítéletét Kövér. A közönség ennél a résznél nem nevetett.