Kövér László virágot küldött Szabó Tímeának

Kövér László virágot küldött Szabó Tímeának

Fotó: Szabó Tímea/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője írta a Facebookon, hogy Kövér László betartotta az ígéretét, miszerint virágot küld neki, ha csöndben végighallgatja a kormánypárti választ. És tényleg.

A képviselőnő szaván akarta fogni a házelnököt: „Tegnap nagy nehézségek árán, de szó nélkül hagytam azt a sok hazugságot, amit Dömötör Csaba válaszában elmondott, mert kíváncsi voltam, hogy Kövér emlékszik-e az ígéretére" – írta bejegyzésében

Sajnos személyesen nem találkozhatott ma Kövér Lászlóval, mert vagy a házelnök nem volt benn a reggeli szavazáskor, amikor Szabó a Fudan Egyetem ellen tiltakozott egy moolinőval, délután pedig a Párbeszéd bojkottálta a többi ellenzéki párttal (a Jobbik kivételével) a melegellenessé átalakított, eredetileg a pedofília elleni fellépésként beharangozott törvény megszavazását.

„bojkottáltuk azoknak az aljas törvényeknek a szavazásait, amelyekkel Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP beleírta magát a történelemkönyvek sötét lapjaira: a 100 milliárdos lopásokat, Magyarország kínai eladósítását, az ellenzéki városok elleni bosszút, a magyar dolgozók rabszolgasorba taszítását és nem utolsósorban a meleg honfitársaink elleni uszítást" – írja ezekről a képviselő.