Közleményt adott ki Gálvölgyi János állapotáról a családja

Közleményt adott ki Gálvölgyi János állapotáról a családja

Gálvölgyi János (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Gálvölgyi család ezúton értesíti a sajtó munkatársait, hogy Gálvölgyi János színművészt kórházban ápolják, állapota stabil, de a közeljövőben tervezett előadásait lemondja – ez olvasható abban a Blikk által megírt közleményben, amelyet családja adott ki a színművész állapotával kapcsolatban. 

Felidézték: Gálvölgyi Jánost 2023. május 10-én, délelőtt a család szállította kórházba, miután súlyos légzési panaszok léptek fel nála. – Gondos orvosi ellátásban részesül a SOTE klinikáján. Állapota súlyos, de stabil. Amennyiben állapotában változás állna be, arról a család tájékoztatni fogja a közvéleményt – jelezték.

Az RTL szerdán arról számolt be, hogy családja azt követően hívott mentőt Gálvölgyihez, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél. Fél óra után újra telefonáltak, akkor derült ki, hogy még el sem indult érte a mentőautó, így végül a család szállította őt kórházba. Az Országos Mentőszolgálat arról tájékoztatta az RTL Híradót, hogy vizsgálják a mentésirányítók szakmai döntését. Ugyanakkor „a bejelentőtől kapott információk alapján” a mentésirányító nem a legsürgősebb, hanem az az alatti kategóriába sorolta az esetet.

Címkék: Gálvölgyi János