KSH: Szerdáig lehet kitölteni a népszámlálás kérdőívét online

KSH: Szerdáig lehet kitölteni a népszámlálás kérdőívét online

Forrás: www.nepszamlalas2022.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szerda délelőttig meghosszabbodik a népszavazás online kitöltési szakasza – közölte vasárnap este Facebook oldalán a Központi Statisztikai Hivatal. Korábban lapunk is beszámolt róla, hogy az eredeti, vasárnap éjféli határidő előtt nem sokkal újra akadozni kezdett a rendszer és sokszor csak egy hibát jelzett.

A KSH azt írta, hogy a vártnál is jóval többen hagyták a népszámlálási kérdőív online kitöltését az utolsó napokra. A nagy érdeklődésre tekintettel ezért szerda délelőtt tíz óráig meghosszabbítják a népszámlálás online adatszolgáltatási időszakát. Ezt a nepszamlalas2022.hu oldalon lehet megtenni a postán megkapott, 12 jegyű belépési kód megadásával.

Azt is hozzátették, hogy az internetes kitöltés továbbra is a legegyszerűbb, leggyorsabb és legkényelmesebb módja a válaszadásnak. A kérdőívkitöltés számítógépen, illetve bármilyen internetkapcsolattal rendelkező mobileszközön lehetséges. Akik nem rendelkeznek internethozzáféréssel, használhatják a közkönyvtárak számítógépeit, valamint a Digitális Jólét Program Pontokon is ki lehet tölteni online a kérdőíveket.

Címkék: népszámlálás