Kubatov Gábor: Karácsony Gergely aranyos és kedves ember

Kubatov Gábor: Karácsony Gergely aranyos és kedves ember

Kubatov Gábor (Fotó: Kubatov Gábor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Meglepő posztot tett ki Facebook-oldalára a Fidesz pártigazgatója. Szokatlannak tetszik legalábbis, hogy kormánypárti politikus ilyen hosszan dicsérje az ellenzéki főpolgármestert – mielőtt persze hozzáteszi, hogy „alkalmatlan”.

„Karácsony Gergely aranyos és kedves ember, de a város vezetésére sajnos alkalmatlan” – ütötte meg egyszerre a megbékélés, illetve a szigorú kritika hangját a politikus. Kubatov Gábor megjegyezte továbbá, hogy a főpolgármester igazából nem rosszindulatú, nem gonosz, sőt, még kedves is. Ennek ellenére viszont úgy látja, hogy „egyszerűen nem ért ahhoz, amit csinálnia kellene”. Szerinte nincs is ezzel semmi gond, csak jobb lenne inkább nem erőltetni a dolgot.

Azt Kubatov a bejegyzésében nem tett egyértelmű, pontosan mihez nem ért Karácsony Gergely, és mivel tudná bizonyítani ennek ellenkezőjét. Az sem derült ki, hogy miként nem kellene erőltetni a dolgot: mondjon le a főpolgármester, esetleg más módon jelezze, hogy nem erőlteti tovább. Továbbá az sem egyértelmű, miért ne lenne semmi gond azzal, ha a négy éve a várost vezető Karácsony valóban ne értene ahhoz, amit csinálnia kellene.

A fideszes politikus kommentelői mindenesetre kevéssé tudtak mit kezdeni a részben megengedő hangnemmel. Akadt például, aki cáfolta, hogy Karácsony aranyos és kedves lenne, míg más úgy vélekedett: csak úgy tesz, mintha az lenne.