L. L. Junior is megtalálta a számára legszimpatikusabb politikust: Hoppál Pétert

L. L. Junior is megtalálta a számára legszimpatikusabb politikust: Hoppál Pétert

Hoppál Péter (balra) és L. L. Junior (Fotó: Hoppál Péter/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miután az utóbbi napokban több ismert zenész, így Gáspár Győző és Kis Grofó is bekapcsolódott a Fidesz kampányába, L. L. Junior is beállt a sorba. Hoppál Péter Facebook-posztja szerint a zenész egy berkesdi kampányeseményen állt szelfit a politikusnak, számol be a Szabad Pécs.

Pontosabban csak Hoppál Péter korábbi Facebook-posztja szerint, mert cikkünk írásakor elérhetetlen volt a bejegyzés. De a Szabad Pécs oldalán fent van a megosztás, így onnan le tudtuk menteni:

Hoppál Péter néhány napja szerepelt egyik cikkünkben. Akkor azzal vétette észre magát, hogy hétfőn a tápkábel kihúzásával elsötétítette a képet a pécsi főtéren álló ellenzéki kivetítőn. Azt mondta utána a Szabad Pécsnek, hogy polgári engedetlenségből cselekedett. Kedden viszont új magyarázattal állt elő, közleményt adott ki, melyben azt írta, hogy lépni kellett, hogy „megállítsuk Gyurcsány hazugsággyárát”. Hozzátette: tettével elnémította „azt a hazugságözönt”, amely a kivetítőből „folyamatosan ordított napok óta a védtelen járókelők fülébe, fertőzve az agyukat”.

A politikust tettéért 500 ezer forint büntetésre ítélte nem jogerősen a bíróság.