Lázár János: Vidékpárti vagyok, nem Budapest-ellenes

Lázár János: Vidékpárti vagyok, nem Budapest-ellenes

Lázár János. Fotó: Lázár János Facebook oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szeretnék mindenkit megnyugtatni és lenyugtatni, nem lesz vesztese a következő négy esztendőnek Budapest – ezt mondta Lázár János, akihez a sokszor hangoztatott vidékpártisága mellett a főváros fejlesztésének ügyei is tartoznak.

A kormányba az Építési és Beruházási Minisztérium élén visszatért politikus a közösségi oldalán osztott meg egy interjúrészletet, amelyben Budapest lehetőségeiről beszél. A kérdés már csak azért is fontos, hiszen az általa vezetett tárcához tartoznak majd a Karácsony Gergely vezette főváros fejlesztései.

– Nekem a vidék az első – jelentett ki a rövid videóban a miniszter, aki „nagyon elkötelezett”, hogy minden vidéki település lehetőséget kapjon. Szavai szerint azon fog dolgozni reggeltől estig, hogy a vidéket fejlessze, hogy vidéken élni jó legyen, „de nem Budapest rovására”. – Szeretnék mindenkit megnyugtatni és lenyugtatni, nem lesz vesztese a következő négy esztendőnek Budapest – jelentette ki Lázár János, hozzátéve azt is, hogy olyan fejlesztések lesznek, amelyek emelni fogják a Budapesten élők életminőségét, életszínvonalát és a nemzet fővárosát fogják erősíteni. A kormánynak ugyanis „óriási érdeke” fűződik ahhoz, hogy az egész régióban Budapest legyen a legerősebb főváros.

Lázár János azt is hozzátette még, hogy Budapest egy fantasztikus lehetőség, „csak ezzel jól kell élni” és nem mások kárára kell fejleszteni.