Lázár János: Ha zserbót nem kapok, nem megyek el

Lázár János: Ha zserbót nem kapok, nem megyek el

Lázár János zserbó nélkül nem megy el (Képernyőfelvétel: Lázár János / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Személyesen köszöntött egy hölgyet 85. születésnapja alkalmából Lázár János volt miniszter, jelenleg is Hódmezővásárhely és térsége fideszes képviselője, amiről videót is megosztott közösségi oldalán szombaton.

A videóból az alábbiak derülnek ki:

• Dobsa Jánosné Terike néni szokott hímezni, Lázár János szerint pedig ezt már nagyon kevesen csinálják Hódmezővásárhelyen.
• Egy ponton megkérdezik a politikust, hogy behozzák-e a zserbóját is, amire ő azt mondja, „az volna az igazi. Anélkül nem megyek el, ha zserbót nem kapok, nem megyek el”. Lázár szerint nagyon finom a zserbó.
•  Terike néni szerint ez a kormány megtett mindent, ezzel Lázár János is egyetért.
• A képviselőt megkérdezik azt is, hogy bírja a felesége. – Az én feleségem nagyon jól bírja. Nagyon határozott, kemény asszony. Kemény, kibír mindent, olyan fajta – válaszolta később megjegyezve, hogy felesége „jófajta”, „kétségtelenül igazi asszony” és hogy „szívósak vagyunk, mindent kibírunk”.
• A 85 éves hölgy szerint a hosszú élet titka, hogy enni kell mindent, illetve a munka is lényeges, majd a búcsúzáskor azt is mondja Lázárról, „hát egy igazi ember”.

 

Címkék: Lázár János, zserbó