Lázár János sem hajlandó vitázni Márki-Zay Péterrel

Lázár János sem hajlandó vitázni Márki-Zay Péterrel

Lázár János és Orbán Viktor (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktort után Lázár János is visszautasította, hogy Márki-Zay Péterrel vitázzon.

Velem sem fog vitatkozni a baloldal jelöltje – írja Facebook-bejegyzésében Lázár János, egykori kancelláriaminiszter, aki egyéni jelöltként Márki-Zay Péter versenytársa lesz az áprilisi országgyűlési választásokon.

Lázár bejegyzése szerint „vitaképtelen az, aki nem mond igazat, aki sértegeti a más véleményen lévőket, aki becsapja saját szavazóit is. Aki a gondjaira bízott település helyett csak önmagát építi. Aki jobboldalinak mondja magát, mégis a gyurcsányi baloldal visszatéréséért küzd. Aki arra sem képes egyenes választ adni, hogy menni akar vagy maradni: a parlamentet választaná vagy a polgármesterséget?”

Majd arról írt Lázár, hogy nem vitára, hanem munkára van szüksége. – Az itt élő emberek érdekeinek érvényesítésében, a településeink építésében és a vidék fejlesztésében továbbra is számíthatnak rám. Minden másra ott van Márki-Zay Péter – tette hozzá.

Lázár válaszára gyorsan reagált Márki-Zay Péter is, aki azt kommentelte a fideszes politikus bejegyzése alá: „Amikor Orbán Viktor fél, akkor mindenkinek kötelező félnie a Fideszben?”.

Miután Márki-Zay az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltje is egyben, korábban már Orbán Viktort is kihívta vitázni. A miniszterelnök helyett Hollik István válaszolt, aki azt mondta: „Mindenki tudja, hogy a baloldalon Gyurcsány Ferenc a főnök. Beosztottal pedig nincs értelme vitatkozni”.