Lázár János supermanes pólóban, Szekszárdon ünnepelte győzelmét

Lázár János supermanes pólóban, Szekszárdon ünnepelte győzelmét

Lázár János a szekszárdi Bodri Pincészetben, amint Balázs Klári énekét hallgatja (Lázár János / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem Csongrád-Csanád megye 4. számú választókerületében, Makón vagy Hódmezővásárhelyen ünnepelte győzelmét a nemrég újraválasztott Lázár János, hanem a kormánytagok és celebek között is felkapottnak számító szekszárdi Bodri pincészetben – hívta fel rá a figyelmet Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

Azaz a rá szavazó hódmezővásárhelyi polgároktól mintegy 140 kilométerre.  A Bodri-pincészetben házasodott Majka és ide jött helikopterrel ebédelni Szijjártó Péter is, jó a konyhájuk, jók a boraik. De hogy az elcsalt választás után a hódvásárhelyi körzet nyertesének van képe ide hívni a makói alattvalóit mulatni, arra biztosan nem gondoltam volna – tette hozzá Hadházy.

Lázár a rendezvény megtartását nem is titkolta, április 17-én saját Facebook-oldalán tette közzé az ünnepségről készített fotókat. A képeken feltűnik Korda György és felesége, Balázs Klári, valamint Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere, de láthatjuk azt is, ahogy Lázár János átveszi április 12-ki keltezésű egyéni képviselői megbízó levelét.

– Nyilván van ebben egy több millió magyar szembeköpő fricska Lázár részéről: tessék, én ezt is megtehetem! – fakadt ki a képeket minősítő bejegyzésében Hadházy, aki egy szuperhős-képet is bemutatott Lázár Jánosról: a fideszes ezen ingre húzott Superman-pólóban pózolt.

Az üggyel kapcsolatban a Magyar Hang is megkereste a hódmezővásárhelyi fideszes politikust: szerettük volna megtudni, hogy miért nem saját választókerületében ünnepelt, ami jelzésértékű lett volna szavazói felé is – és hogy mennyibe került a Bodri pincészetben megtartott rendezvény, amennyiben az ünnepséget közpénzből finanszírozták.

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy Lázár János milyen pozícióra számíthat a májusban megalakuló 5. Orbán-kormányban, kapott-e már erre ígéretet vagy akár megbízást a miniszterelnöktől. 

 

 

 

 

 

Lázár helyett sajtófőnöke, Göbl Vilmos válaszolt (nevét korábban Miklósnak tévesen írtuk, ezért elnézést kérünk). Válaszait változtatás nélkül közöljük:

"Húsvét vasárnap Lázár János a barátainak, támogatóinak és azoknak a vásárhelyi, makói és a térségben élő polgároknak mondott köszönetet, akik az elmúlt években segítették a munkáját, vagy tevékenyen hozzájárultak ahhoz, hogy az országgyűlési választásokat megelőző kampány sikeres legyen. Az aktivistákat, segítőket és támogatókat Lázár János, valamint helyi vállalkozók közösen vendégelték meg, egyetlen forint közpénz felhasználására nem került sor. A képen, és a cikkük címében szereplő supermanes pólót a képviselő a munkatársaitól, tőlünk kapta.

 Lázár János a vásárhelyi és makói térségben élő választópolgároknak nem egy ünnepséggel, hanem négy év kemény munkával hálálja meg, hogy bizalmat adtak neki az itt élők parlamenti képviseletére a következő ciklusban is. A képviselő jövőbeli feladataira vonatkozó kérdéseit köszönöm szépen!"