Lemond a jutalmáról Hajdúszoboszló polgármestere a korcsolyapálya javára

Lemond a jutalmáról Hajdúszoboszló polgármestere a korcsolyapálya javára

A hajdúszoboszlói városháza épülete (Forrás: Google Maps)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem veszi fel a a polgármesteri jutalmat Hajdúszoboszló polgármestere, helyette felajánlotta azt a jégpálya üzemeltetésére – ezt a polgármester, Czeglédi Gyula közölte Facebook-oldalán.

A városi képviselőtestület három havi illetményének megfelelő jutalmat ítélt meg a polgármesternek, aki a  bizottsági ülésen jelezte: nem kívánja felvenni a jutalmat, annak teljes összegével inkább a jégpálya működését biztosítaná a téli szezonban. – Erre azért van szükség, mert a képviselő-testület az októberi ülésén arról döntött, hogy a jégpálya üzemeltetését költségmegtakarítás érdekében csak korlátozott mértékben biztosítja – írta a polgármester. A jégpálya így 2022. november 27-től 2023. február 28-ig nyitva lesz. 

Czeglédi Gyula 2019 óta Hajdúszoboszló polgármestere. Függetlenként, a Fidesz támogatásával nyerte meg a polgármesterválasztást. 1995-től polgármesterré választásáig a hajdúszoboszlói gyógyfürdő vezérigazgatója volt.