Lemondott a Fidesz szegedi elnöke

Lemondott a Fidesz szegedi elnöke

Orbán Viktor és Bartók Csaba (Forrás: Bartók Csaba/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lemondott a szegedi Fidesz elnöki posztjáról, illetve az érintett választókerület vezetéséről is Bartók Csaba – írja a Szegeder. A helyi Fidesz tájékoztatása szerint Orbán Viktor a döntést elfogadta, a poszt betöltéséről később döntenek.

A lap felidézi, hogy Bartók Csaba országos politikai pályafutása még 2018-ban kezdődött, ekkor lett először a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselőjelöltje Csongrád megye egyes egyéni választókerületében. A választáson azonban alulmaradt az MSZP-s Szabó Sándorral szemben és ez történt 2022-ben is. Jelenleg önkormányzati képviselő, a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság alelnöke.

A portál kereste telefonon és levélben is Bartók Csabát, de egyelőre nem reagált. Mindenesetre Mihálffy Béla, a megye másik választókerületének elnöke ősszel még azt mondta Bartók Csabáról, hogy a „múltról nem igazán” beszélne. Arra hivatkozott, hogy már két alkalommal is elveszítette a választást egy erős baloldali körzetben.

Címkék: Bartók Csaba