LMP-Jobbik megállapodás: újabb öt körzetben egyeztek meg a pártok

LMP-Jobbik megállapodás: újabb öt körzetben egyeztek meg a pártok

Jakab Péter a Jobbik elvi nyilatkozatának bemutatásán, 2020. június 30-án (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Jobbik Kis-Szeniczey Kálmánt, az LMP jelöltjét támogatja Bács-Kiskun megye 4. számú választókerületében, amivel párhuzamosan az LMP három jobbikos és egy jobbikhoz közel álló civil jelölt szavazására buzdít az ellenzéki előválasztáson – számolt be a zöld párt közleményben kedden.

Az LMP meggyőződése szerint Kiskunfélegyházán és környékén Kis-Szeniczey Kálmán a legalkalmasabb jelölt, hogy megnyerje az előválasztást és majd jövő tavasszal legyőzze a Fidesz emberét az országgyűlési választáson, ezért örülünk, hogy a Jobbik is beáll az LMP megyei elnökének támogatói sorába.

Az LMP pedig Csongrád-Csanád megyei 2. számú országgyűlési egyéni választókerületében Tóth Pétert, a Jobbik jelöltjét, Veszprém megye 4. számú választókerületében Süle Zsoltot, a Jobbik jelöltjét, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 3. számú választókerületében Tóth Viktort, szintén a Jobbik jelöltjét és Pest megye 8. számú választókerületében Nagy János civil jelöltet támogatja az ellenzéki előválasztáson.