M0-ás gázolás: a rendőrség már megtalálta a roncsolódott kisbuszt

M0-ás gázolás: a rendőrség már megtalálta a roncsolódott kisbuszt

Ezzel a járművel ütötték el az idős férfit vasárnap este az M0-s autóúton. (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A rendőrség megtalálta azt az autót, amellyel vasárnap éjjel gázoltak halálra egy 92 éves gyalogost az M0-s autóúton – írta a Police.hu kedden. A hétvégi baleset következtében az áldozat a helyszínen belehalt sérüléseibe, majd még 20 percen keresztül több autós is áthajtott rajta.

Mint a rendőrség írta, Törökbálint térségében történt a tragédia 2023. április 30-este. Egy gépkocsi sofőrje haladt az M0 autóúton az M5 autópálya irányába, amikor elütött egy, az autóúton szabálytalanul tartózkodó 92 éves gyalogost. A baleset következtében a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A rendőrök az elmúlt napokban mindent megtettek, hogy a segítségnyújtás nélkül elhajtó sofőrt és a kisbuszt is megtalálják. Kedden reggel Diósd, Arany János utcában találták meg a roncsolódott járművet. Az elmúlt bő egy nap leforgása alatt kiderítették, a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban, az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek és távoztak a helyszínről.

A kisbusz vezetője és utasai ellen a baleset okozása mellett a segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomoznak.

 

.

Címkék: gázolás, M0