Magyar Narancs: inkognitóban Lázár Jánosnál járt Orbán Viktor

Magyar Narancs: inkognitóban Lázár Jánosnál járt Orbán Viktor

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A nyilvánosság teljes kizárásával, inkognitóban Lázár János vendégeként Mezőhegyesen, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságnál járt Orbán Viktor és felesége – értesült a Magyar Narancs. Egyik informátoruk szerint több helyütt még a terepjáróból sem szálltak ki.

A lap a mezőhegyesi látogatásról megkérdezte Havasi Bertalant, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkárt és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt is. Előbbi válaszolt, de csak annyit, hogy a kérdésekkel forduljanak Lázár Jánoshoz. Megtették, de választ nem kaptak. Itt egyébként megjegyezték azt is, hogy a közösségi oldalán több mint aktív hódmezővásárhelyi fideszes országgyűlési képviselő az elmúlt napokban nem tartotta fontosnak, hogy beszámoljon arról: kormánybiztosi működésének egyik helyszínén, Mezőhegyesen járt Orbán Viktor miniszterelnök és felesége.