Magyar Péter: Áll az alku, miniszterelnök úr?

Magyar Péter: Áll az alku, miniszterelnök úr?

Magyar Péter  (Fotó: Kiss Brigi))

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miniszterelnök úr, lenne egy személyes ajánlatom. Most, hogy naponta tesznek ellenem feljelentéseket és a fél államapparátus azon dolgozik, hogy büntetőeljárásokat kreáljanak ellenem, miközben önök szisztematikusan széthordják a hazánkat és Polt Péter haverja nem tartja szükségesnek kikérni az önök mentelmi jogát, javaslom, hogy vágjuk át közösen a gordiuszi csomót – írja legfrissebb Facebook-bejegyzésében Magyar Péter.

A Tisza párt elnökének ajánlata a következő: „Önök megszavazzák Magyarország csatlakozását az Európai Ügyészséghez. Én pedig abban a pillanatban, amikor csatlakoztunk, minden kreált ügyben lemondok a mentelmi jogomról. Áll az alku, miniszterelnök úr? Kipróbáljuk, hogy önök, vagy én kerülök hosszabb időre a hűvösre?” – áll a bejegyzésben, amelynek utóiratában Magyar Péter a közismert dalt idézi: „A börtön ablakába soha nem süt be a nap…”