Magyar Péter már úton van a válogatotthoz és tippjátékot hirdetett

Magyar Péter már úton van a válogatotthoz és tippjátékot hirdetett

Magyar Péter ünnepel az EP-választás után a Tisza Párt szimpatizánsai körében 2024. június 10-én (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kint lesz az Európa-bajnokságon Magyar Péter, aki Facebook-posztja tanúsága szerint már elindult Németországba, hogy a helyszínen tekintse meg a magyar labdarúgó-válogatott szombati, Svájc elleni mérkőzését. Előtte, pénteken, Budapesten találkozott Manfred Weberrel, az Európai Néppárt elnökével és frakcióvezetőjével, hogy a Tisza Párt EP-képviselőinek felvételéről és az együttműködésről tárgyaljanak. 

„Irány Németország, hajrá, magyarok!” – írta Magyar, majd kommentben tippjátékot hirdetett a szimpatizánsai között: „szeretnénk, ha közösen végigversenyezhetnénk ezt a sporteseményt, ezért meghirdetjük a Talpra, Magyarok! Tippversenyt”. Az első három helyezettet megjutalmazzák, bár az nem derült ki, hogy mivel.  

Magyar Péter a Kompország vendége volt, ahol megtudhattuk, mit tenne Orbán Viktor helyében, és vajon valaha még bemegy-e az ATV-be vagy sem. A teljes adást ITT nézheti meg: