Már 94 körzetben van jelöltje a Kétfarkú Kutya Pártnak

Már 94 körzetben van jelöltje a Kétfarkú Kutya Pártnak

Kovács Gergely (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Október végén 85 egyéni indulója volt a Kétfarkú Kutya Pártnak, mára már 94 körzetben van meg a jelöltjük, ennyi kell ahhoz, hogy 71 helyen össze tudják gyűjteni az aláírásokat – mondta Kovács Gergely pártelnök a Spirit FM műsorában

A kétfarkúak vezetője azt mondta, hogy körülbelül 5 ezer passzivistájuk van, de így is nehéz lesz az 50 ezer aláírást összegyűjteniük. 

Arról is beszélt, hogy szerinte Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt az utóbbi hónapokban nem tett sokat az ellenzéki szavazók mobilizálása érdekében. Viszont számít arra, hogy ha veszít az ellenzék, akkor a Kétfarkú Kutya Pártot fogják okolni a Fidesz-győzelemért. 

A pártelnök a Harcosok Klubja című műsorban elárulta: 15 éve nem szakadt rájuk olyan utálatcunami, mint amikor Márki-Zay felszólította az embereket, hogy ne szavazzanak az MKKP-ra. De ez mostanra nagyjából véget ért. Azt is megjegyezte, hogy feltűnően más a nem fideszes média viszonyulása most a pártjukhoz, mint 2018-ben volt.