Már a Volánbusz is „sorosozik”

Már a Volánbusz is „sorosozik”

BKK-távolsági busz (Volánbusz) logó (Fotó: Wikipédia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Már a második állami cég döntött a „sorosozás” mellett ahelyett, hogy a hozzájuk a sajtótól érkező kérdésekre válaszolnának. Legutóbb a HR Portál kereste meg a Volánbuszt azzal, hogy élnek-e az évi 400 órányi túlóra lehetőségével. Több konkrét kérdést is feltettek, a válasz azonban két, a témához egyáltalán nem kapcsolódó válasz volt.

„Magyarországon mindenkire ugyanazok a törvények vonatkoznak, emellett az állami cégekre speciális szabályok is érvényesek. Társaságunk nem kíván részt venni Soros európai parlamenti választási politikai kampányában.”

Érdekesség, hogy nem sokkal korábban a Magyar Posta pontosan ugyanezt a választ adta, amikor a 24.hu kereste meg őket a túlóratörvény kapcsán.

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast: Holiday-i közszolgálatot kérünk karácsonyra