Már kaphatók jegyek a jótékonysági gálára, amit a házomlásban sérült balerináért szerveznek

Már kaphatók jegyek a jótékonysági gálára, amit a házomlásban sérült balerináért szerveznek

A Budapesti Operettszínház jótékonysági gálája Tóth Nikolettért (Fotó: Budapesti Operettszínház)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Budapesti Operettszínház meghívására összefogtak a hazai táncszakma jeles képviselői az ország minden szegletéből Tóth Nikolettért, az Operettszínház fiatal balerinájáért, aki súlyos balesetet szenvedett a terézvárosi házomlásban. A balerináért szerveződő jótékonysági gálaesten 14 klasszikus balett, kortárs-, és néptáncegyüttesnek közel 80 táncművésze lép színpadra – derült ki az Operettszínház közösségi oldaláról. Az esemény december 5-én, este 19.00-kor lesz.

Mint bejegyzésükből kiderül, már lehet jegyeket is vásárolni az előadásra itt. A fellépő társulatok a következők: Badora Társulat, Bozsik Yvette Társulat, Budapesti Operettszínház, Feledi Project, Győri Balett, Kecskemét City Balett, Magyar Állami Népi Együttes, Magyar Táncművészeti Egyetem, Miskolci Balett, OPERA/ Magyar Nemzeti Balett, Pécsi Balett, Pirók Zsófia, Re-Production Dance Company, Szegedi Kortárs Balett. A gálaest ötletgazdája Gallai Zsolt balettművész, a rendezője Apáti Bence, az Operettszínház balettigazgatója.

Posztjukat azzal zárták, aki pedig távolról segítene, csütörtöktől az alábbi számlaszámon teheti meg:

Bozsik Yvette Alapítvány
10300002-20386544-00003285
A közleménybe ez írandó: NIKI