Márki-Zay: Minden szavazókörben ott leszünk, nemzetközi megfigyelők fogják kísérni Orbán minden lépését

Márki-Zay: Minden szavazókörben ott leszünk, nemzetközi megfigyelők fogják kísérni Orbán minden lépését

Reklámfilmmel buzdítanak Márki-Zayék az aláírásra (Képernyőfelvétel: Márki-Zay Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miközben a közvéleménykutatások a mi előnyünket mérik, az emberek többsége mégis Fidesz-győzelemre számít – írja Facebook-bejegyzésében Márki-Zay Péter.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint ennek a jelenségnek a magyarázata az lehet, hogy az óriási állami pénzköltések, a mindenhonnan ömlő kormányzati propaganda csalja meg a választók érzékeit. Illetve létezik egy másik magyarázat, ami azzal számol, hogy a Fidesz krumpliosztással, buszoztatással, tömeges átjelentkezéssel, szavazatvásárlással próbál majd szavazatokat szerezni – teszi hozzá.

Szerinte azonban a Fidesz már ellőtte a puskaporát, és még így sem tudta átvenni a vezetést a kutatásokban. Arra is felhívta a figyelmet, hogy az Európai Parlamentben 60 képviselő sürgeti a tavaszi országgyűlési választások fokozott ellenőrzését.

Azt ígéri, hogy minden szavazókörben ott lesznek, nemzetközi megfigyelők fogják kísérni Orbán minden lépését. Azonban úgy véli: a választás így sem lesz kiegyenlített, hiszen hatalmas anyagi előnnyel rendelkezik a Fidesz, a közmédia jogellenesen működik, és a választás szabályait magukra szabták.

– Ez nem igazságos verseny, hanem a jogainkért, az életünkért folyó küzdelem. De többen vagyunk, igazunk van, és el fogunk indulni felfelé! – zárul a bejegyzés.