Márki-Zay: nem érdemes az ördög ügyvédje felvételére várni

Márki-Zay: nem érdemes az ördög ügyvédje felvételére várni

Márki-Zay Péter (Fotó: Kunhalmi Ágnes / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor elcsalta a választást az elmúlt 12 évben, és akármi is lesz az eredmény április 3-án, ezt nem lehet tisztességes választásnak nevezni. Többek közt erről beszélt Márki-Zay Péter a Telex szerda esti élő műsorában. Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint nem érdemes az ördög ügyvédje felvételére várni, egyszerűen több embert kell elvinni az urnákhoz. Szoros eredményre számít, és biztos benne, hogy nem lesz újabb kétharmada a Fidesznek.

Márki-Zay úgy gondolja: ha eddig nem állt elő a felvételekkel Az ördög ügyvédje, az április 3-i választásig már nem is fog. „Akárki is volt az, (…) időközben úgy gondolta, hogy ezt mégsem használja fel” – fogalmazott a hódmezővásárhelyi polgármester, és arra is utalt, hogy szerinte az oldal mögött álló párt vezetésében határozhattak úgy, hogy nem hozzák ki a videót. Erkölcsi megfontolásból dönthettek így, vagy valamilyen üzletet kötött valaki – tette hozzá.