Márki-Zay Péter támogatására szólítja fel a híveit Gyurcsány Ferenc

Márki-Zay Péter támogatására szólítja fel a híveit Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke beszédet mond pártja EP-választási kampányzáró rendezvényén a budapesti Széchenyi téren 2019. május 24-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Facebook-posztban kéri a követőit Gyurcsány Ferenc, hogy Márki-Zay Pétert támogassák. Mint fogalmaz: „Félszív most nem elég. Vagy a Fidesz, vagy a mai ellenzék.”

Majd hozzáteszi: „arra bátorítom támogatóinkat, a Fidesszel szemben álló európai polgári sokaságot, hogy beszéljenek és cselekedjenek egyértelműen. Vagy vagy. Kérem, támogassák Márki-Zay Pétert és az egységes ellenzék jelöltjeit, listáját.”

Nem ez az első eset, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke kiáll Márki-Zay Péter mellett. Egy korábbi Facebook-bejegyzésében így írt: „Nem lesz ez így jó. Vagy a hat ellenzéki párt győz, vagy a Fidesz. Vagy Márki-Zay Péterrel győzünk, vagy senkivel. Lassan meg kellene érteni.”