Másik házhoz is megpróbált betörni a kislángi gyilkosság feltételezett elkövetője

Másik házhoz is megpróbált betörni a kislángi gyilkosság feltételezett elkövetője

Rendőrségi helyszínelő Kislángon 2021. március 7-én (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy másfél kilós sonkáért ölt meg elképesztő kegyetlenséggel két idős embert a Fejér megyei Kislángon a 26 éves K. Károly – tudta meg a Blikk a hétvégi gyilkosság kapcsán.

A helybeli férfi vasárnap hajnalban tört be a 70 év fölötti házaspár portájára. Tudta, hogy a disznóvágás után többkilónyi füstölt árujuk van a főépület melletti apró sufniban. A házaspár meghallotta a motoszkálást, és kimentek. Erre a gyanú szerint Károly vascsővel, fejszével és késsel esett nekik, a holtesteket pedig a kerti vízaknába rejtette el.

A Blikk információi szerint az elkövető előtte egy másik házhoz is megpróbált betörni, ott azonban nem tudta felfeszíteni a melléképület ajtaját. – Reggel jöttek a rendőrök egy kutyával, az állat azonnal szagot fogott, és elvezette a kertek alatt őket Juliskáék házához – mondta a lapnak az ott lakó férfi.

A meggyilkolt házaspár a helyiek elmondása szerint gyakran támogatta a tőlük egy utcányira lakó K. Károlyt. Hiába tört be hozzájuk már többször is, mindig megsajnálták és adtak neki ételt és kisebb munkákat is – mondta egy ismerősük a lapnak.

Címkék: gyilkosság