Média1: A néhai Andy Vajna ügyvédje is pályázik a Klubrádió frekvenciájára

Média1: A néhai Andy Vajna ügyvédje is pályázik a Klubrádió frekvenciájára

Klubrádió – 92,9 MHz (Forrás: Klubrádió Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft.-t is versenybe szállt az eddig a Klubrádióhoz tartozó Budapest FM 92,9 MHz-re – írja a Média1. A szakportál szerint ezt a céget az Bíró Balázs jegyzi, aki a kormányközeli Rádió 1 hálózathoz tartozóan több rádiós frekvenciát is megszerzett korábban, illetve aki a tavaly elhunyt Andy Vajna kormánybiztosnak volt a médiajogásza. Az LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft. idén márciusban jött létre Budapesten.

A frekvenciára pályázott a Klubrádió Zrt. is egy 350 oldalból álló anyaggal. Arató András, a rádió többségi tulajdonosa és elnöke, reményét fejezte ki a portálnak, hogy folytathatják majd a sugárzást. Emellett pályázatot adott be az ATV csoporthoz tartozó Spirit FM-et működtető Közösségi Rádiózásért Egyesület is.

A Klubrádió jogosultsága az FM 92,9 MHz-en jövő 2021. február 14-én jár le az NMHH Médiatanácsának döntése értelmében. Ha a Médiatanács pályázatán a Klubrádió sikertelenül szerepel, internetre szorulhat a kormánnyal kritikus médium.

A frekvencia pályáztatása akár hónapokig is eltarthat.