Még tovább reped a színésznő házának fala, mégsem lépnek az illetékesek

Még tovább reped a színésznő házának fala, mégsem lépnek az illetékesek

Szalai Kriszta (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sajátos módon igyekszik felhívni a figyelmet Szalai Kriszta színésznő arra, hogy hiába tudnak a hatóságok a házának – vélhetően a szomszéd építkezés miatti – csúszásáról, mégsem történik semmi. – Szombaton 11-17 óráig szeretettel várom a támasztékban segítőket, ha csak pár percre is, gyertek! Én egész nap támasztani fogom! – írta.

A színésznő lapunknak azt mondta, hogy nemcsak a saját problémájára szeretné felhívni a figyelmet, hanem minden olyan ember problémájára, akinek lakhatása veszélybe került, például a devizahitelesekére.

https://www.facebook.com/kriszta.szalay.7/posts/2846586725398679

Azt írta, hogy ezzel a rendhagyó akcióval szeretne üzenni a kormányhivatalnak, az építésfelügyeletnek és mindenkinek, aki alól kihúzták a „talajt”.

Lapunk már több alkalommal beszámolt róla, hogy vélhetően a színésznő házának szomszédságában zajló építkezésről elhordott föld miatt csúszott meg házuk alapja, s ezért repedések keletkeztek az épület falain. A színésznő egyébként korábban néhány hét alatt több millió forintot gyűjtött egy utcára került család számára, akik segítségével új lakást tudtak venni maguknak.