Megborotválkozott és munkára készen áll Orbán Viktor

Megborotválkozott és munkára készen áll Orbán Viktor

Orbán Viktor munkába állt 2022. szeptember elsején. (Fotó: Orbán Viktor Facebook-odala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tényleg véget ért a miniszterelnök szabadsága, erről tanúskodik legalábbis csütörtök délutáni legfrissebb Facebook-posztja és Vissza a gyárba! címmel közzétett fotója, amelyen immár frissen megborotválkozva dolgozik, a jelek szerint lehet, hogy alá is írt már néhány intézkedést. Ezt üzeni bejegyzésében is Orbán Viktor: „A meló elkezdődött!”

Jakab Péter független képviselő, a Jobbik volt elnöke egyből kommentelt a bejegyzés alá, és kiosztotta a miniszterelnököt a munka kapcsán. Mint írja: „Hova? 32 éve ülsz a parlamentben. Lövésed nincs, mi az a meló, melósról is max. tőlem hallottál, amikor több pénzt követeltem nekik. A válaszod kb annyi volt, hogy Soros. Na ennyi a te melód. Bűn fizetni érte.” 

Az elmúlt hetekben sok találgatásra adott okot, mennyi ideig nyaral a miniszterelnök, és hogy mikor áll újra munkába. Mint kiderült, közel egy hónapig lehetett szabadságon Horvátországban. A vakáció alatt több kép is nyilvánosságot látott róla, az egyiket Németh Zsolt posztolta ki. A fotókon a kormányfő a megszokottól eltérően egyre borostásabb volt, ritkán láthattuk eddig így, ennyire őszes szakállal a miniszterelnököt. 

Korábban lapunk kereste Havasi Bertalant arról érdeklődve, mikor érkezhet haza szabadságáról a kormányfő. A miniszterelnök sajtófőnöke annyit válaszolt: „Orbán Viktor magánprogramjairól, szabadságáról nem tudok tájékoztatást adni. Amikor lesz a miniszterelnöknek hivatalos programja, arról be fogunk számolni.”

A szokatlanul hosszúra nyúlt nyaralásból hazaérkező miniszterelnök előtt számos megoldásra váró probléma tornyosul: jönnek az új rezsiszámlák, az élelmiszerárak magasabbak, a fizetések viszont nem nagyon változtak. Egyre nehezebb fenntartani az üzemanyag- és az élelmiszerárstopokat is. 

Ugyancsak csütörtökön derült ki az is, hogy jövő szombaton tarthatják a kötcsei pikniket, ahol eligazítást tart a híveinek.

Címkék: Orbán Viktor