Megdobálták kővel a 41-es villamost, kórházba került a vezetője

Megdobálták kővel a 41-es villamost, kórházba került a vezetője

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Budapest XXII. kerületében, az Ady Endre útnál kővel dobálták meg hétfő éjszaka a 41-es villamost. Az eset után a villamos vezetőjét könnyű sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt, s egyelőre keresik az elkövetőt.

„Megdobálták a villamost, és meg is rongálódott. A történtek után valóban mentővel vitték kórházba a villamosvezetőt. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt, az elkövető felkutatása folyamatban van” – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóosztálya a 24.hu megkeresésére.

A mentők kommunikációs szervezője, Csép Vivien Dorka közölte: a középkorú férfit könnyű sérülésekkel ápolják a kórházban.