Megint több órát kell várni a röszkei határátkelőn

Megint több órát kell várni a röszkei határátkelőn

Korábbi kocsisor a röszkei határátkelőhelynél (Fotó: CSMRFK)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Nyugat-Európából hazatérő munások és a nyaralók miatt hosszú a várakozás a röszkei határátkelőhelyeken szombat délelőtt – közölte a rendőrség a honlapján.

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen személygépkocsival Szerbiába tartóknak háromórás, az onnan érkezőknek kétórás várakozásra kell számítaniuk. Az autóbusszal utazóknak mindkét irányban egy-egy órát kell várakozniuk. A röszkei közúti határátkelőhely kilépőoldalán három órát várakoznak az autósok.

Intenzív a forgalom a kisebb határátkelőhelyeken is. A júliusban és augusztusban 7 és 22 óra között működő ásotthalmi közúti határátkelőhelyen két órát, a 7 és 19 óra között üzemelő tiszaszigeti, illetve kübekházi átkelőnél egy órát kell várni a kilépésre.

Erős a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is, a Romániából érkezőknek és az oda utazóknak egyaránt egyórás várakozásra kell felkészülniük, ahogy a nagylaki közúti határátkelőhely belépőoldalán is. Az utazók itt választhatják a kiszombori közúti határátkelőhelyet, amely egész nap működik.

(MTI)

 

Címkék: határátkelőhely