Megjelent a nemzeti konzultáció 9. kérdése: Soros Györgyről szól

Megjelent a nemzeti konzultáció 9. kérdése: Soros Györgyről szól

Soros-plakát Budapesten, 2017. október 4-én (Fotó: Reuters/Szabó Bernadett)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közzétették Magyarország kormányának közösségi média oldalán a soron következő nemzeti konzultáció 9. kérdését.

Az újabb nemzeti konzultációt még Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be június 10-én, amikor váratlanul megjelent a csütörtöki kormányinfón. Azóta újabb részletek derültek ki róla, amelybe bekerültek a homoszexualitás oktatásban és médiában 18 éven aluliak számára történő megjelenítésének, illetve népszerűsítésének tilalmáról szóló törvénymódosítások is.

A konzultáció kedden közzétett 9. kérdése így hangzik:

Soros György által finanszírozott szervezetek széleskörű nemzetközi támadást indítottak Magyarország ellen a gyermekek védelméről szóló törvény miatt. Ez a törvény megtiltja a gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propagandát az óvodákban, az iskolákban és a gyermekek számára elérhető médiában. Ön mit gondol?

És a válaszlehetőségek:

  • Helyes, hogy a törvény korlátozza a gyermekekre irányuló szexuális propagandát
  • A gyermekekre irányuló szexuális tartalmú propaganda nem hordoz kockázatot, ezért felesleges tiltani

A közzétett fotón látszik a tizedik kérdés eleje is, amelyből annyi olvasható el, hogy „Soros György a járvány után újra meg fogja támadni Magyarországot, mert a...”