Megkapta harmadik oltását Orbán Viktor

Megkapta harmadik oltását Orbán Viktor

Harmadik oltását is megkapta Orbán Viktor (Képernyőfelvétel: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Három a magyar igazság! – ezzel a címmel közölt videót Orbán Viktor miniszterelnök arról, ahogy megkapja harmadik koronavírus elleni oltását.

A videón a miniszterelnök megkérdezi azt is, lesz-e valamilyen következménye a vakcinának, „aluszékonyság, fájdalom, bármi?”. Az orvos válasza szerint izomfájdalmat, fáradékonyságot szoktak látni. Ezen a ponton Orbán Viktor közbevetette, hogy színházjegye van mára, amire azt mondta a doktor: „nyugodtan, elnök úr”. Az a videóból nem derült ki, hogy a korábban két Sinopharmmal oltott kormányfő ezúttal milyen vakcinát kapott, és bár lapunk pénteken kérdezte erről sajtófőnökét, Havasi Bertalant, nem kaptunk választ.

Ugyan a miniszterelnök pénteki rádióinterjújában életbiztosításként emlegette a harmadik oltást, korábban még nem állt ki ennyire határozottan mellette. – Én nem vettem fel a harmadikat, de nem is vagyok még talán annyira idős, hogy aggódnom kelljen. Az idősebbek talán jól teszik, ha jelentkeznek harmadik oltásra – mondta még augusztus végén.