Megkéselte osztálytársát egy budai középiskolás

Megkéselte osztálytársát egy budai középiskolás

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Késsel támadt osztálytársára egy középiskolás Budapesten, a sérültet kórházba vitték – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

A rendőrség az intézményt nem nevezte meg, csak annyit közölt, hogy az I. kerület egyik középiskolájában történt a bűncselekmény hétfőn 9 óra 20 körül, egy 18 éves fiú támadt egy másikra. A sérültet a mentők kórházba vitték, a késelőt a helyszínen elfogták.

– A Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt indított nyomozást, a feltételezett elkövető elszámoltatása folyamatban van – idézi a rendőrség tájékoztatást az MTI.

Mint a Magyar Hang megtudta, a támadás a BGSZC Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban történt - ezt kérdésünkre a középiskola is megerősítette. Lapunknak küldött levelükben azt írják: az incidensnek semmilyen előzménye nem volt, a megkéselt tanuló pedig könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.  "Az esetet követően az intézmény igazgatója a tantestületet és a diákokat is iskolagyűlés keretében tájékoztatta a történtekkel kapcsolatban. A tanulók számára szükség esetén iskolapszichológus is rendelkezésre áll" - üzente a kéttannyelvű közgazdasági technikum.