Megkéseltek egy orvost egy VI. kerületi kórházban

Megkéseltek egy orvost egy VI. kerületi kórházban

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csütörtök éjjel 23 óra 20 perc körül egy beteg késsel megszúrta az őt ellátó ügyeletes orvost Budapesten, egy VI. kerületi kórházban – közölte a rendőrség. A 24.hu értesülése szerint a szervezetileg a Honvédkórház II. telephelynek hívott egykori MÁV kórházban támadt az orvosára egy beteg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a VI. Kerületi Rendőrkapitányságának járőrei már a helyszínen elfogták az 54 éves G. Imrét.

A 39 éves orvos a szúrás következtében életveszélyesen megsérült. A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés kísérlet gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben. G. Imrét a rendőrök jelenleg kórházban őrzik.​​

Lapunk megkereste a BRFK sajtóügyeletét, de ott további részletekkel nem tudtak szolgálni az esetről, és azt sem tudták megmondani, mikorra várhatók további információk az ügyben.