„Megküzdöttem a túlélésért” – megszólalt gyógyulásáról a koronavírust túlélő Bányai Gábor

„Megküzdöttem a túlélésért” – megszólalt gyógyulásáról a koronavírust túlélő Bányai Gábor

A vírusból felgyógyult fideszes képviselő, Bányai Gábor (Fotó: Bányai Gábor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Heteken át lélegeztetőgépen volt a koronavírus miatt, még műtüdő-kezelést is kapott a Fidesz parlamenti képviselője, Bányai Gábor, aki végül túljutott az életveszélyen. Bányai először június elején üzent követőinek egy Ákos számmal, jelezve, jobban van, ezúttal viszont már egy fényképet is közölt magáról, amin mosolyog. Egyúttal mesélt gyógyulása történetéről.

– Kedves Barátaim! Mérhetetlen boldogsággal jelentem, győztem! Sokáig tartott ez a harc, a vírus mindent megtett azért, hogy feladjam, de nem adom én olyan könnyen magam! Nagyon megküzdöttem a túlélésért! – írta a politikus. Azzal folytatta, hogy minden vizsgálati eredménye szerint a Covid okozta károkat a szervezete meggyógyította, „a korábban menthetetlennek nyilvánított tüdőm Pünkösdkor életjeleket kezdett adni, majd mindössze két hét leforgása alatt gyönyörűen letisztult. Szinte olyan, mint a betegség előtt volt”. – Május közepén előkészítés alatt állt a Budapestre szállításom, mondván, tüdőtranszplantációra lesz szükségem, hála Istennek, erre nem került sor! – tette hozzá.

Bányai Gábor szerint pontosan 111 nappal a kórházba kerülése után az egészségéért való küzdelme első szakasza lezárult, most a rehabilitáció következik, amihez rengeteg erőre és türelemre lesz szüksége. – Hihetetlenül hosszú idő volt ez, ami ténylegesen számomra alig tűnt 5 percnek – jegyezte meg.

Végül bejegyzését azzal zárta, hálával tartozik a Jóistennek, a családjának, az orvosoknak és ápolóknak, illetve a követőinek is, mert tudja, hogy több ezer ember imádkozott érte.