Megölte élettársát, most vádat emeltek ellene

Megölte élettársát, most vádat emeltek ellene

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Bács-Kiskun megyei nyomozók vádemelést javasolnak a mélykúti emberölés gyanúsítottja ellen – közölte a rendőrség.

Egy garai lakos ellen nyomoztak, aki 2019. december 18-án Mélykúton, egy családi házban egy  késsel megölte az élettársát, majd magukra gyújtotta az épületet. A férfit a tűzoltók kimentették az ingatlanból, de az asszony már a késszúrások következtében elhalálozott, így rajta nem tudtak segíteni.

A nyomozás során kiderült, hogy a pár néhány hónappal korábban ismerkedett meg, majd összeköltöztek.  A bűncselekmény elkövetése előtti két hétben többször összevesztek, ezért a nő el akart költözni. A férfi ekkor megfenyegette áldozatát, aki elment ugyan a Jánoshalmi Rendőrőrsre a tragédia napján, de feljelenteni nem akarta élettársát annak ellenére, hogy a rendőrök erre a lehetőségre többször felhívták a figyelmét. A nő a testvéréhez ment, élettársa ott talált rá, ahol az asztalról felkapott késsel vetett véget párja életének.

A jelenleg is letartóztatásban lévő, emberölés bűntett és rongálás bűntett elkövetésével gyanúsított férfi ügyében a megyei nyomozók az eljárás végeztével a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes főügyészségre.