Megöltek egy kisgyermeket Szekszárdon, az unokatestvére lehet az elkövető

Megöltek egy kisgyermeket Szekszárdon, az unokatestvére lehet az elkövető

Helyszínelők Szekszárdon 2019. március 9-én (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Emberölés történt Szekszárdon pénteken – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu rendőrségi honlapon szombaton.

A közlemény szerint március 8-án az esti órákban érkezett bejelentés a
rendőrségre, hogy egy gyermek délután otthonából eltűnt. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a keresésére indultak, és fél órán belül Szekszárdon, a Patak utca mögötti Séd patak medrében megtalálták az eltűnt személyt, akinek életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

Az esettel összefüggésben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy szekszárdi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vették.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást.

Tolnatáj Televízió - Tolnatáj Tv

FRISS!!! Mutatjuk a tegnapi szekszárdi gyilkosság helyszínét és az utcát, ahol az elhunyt 5 éves kislány lakott! A rendőrség még most is nagy erőkkel dolgozik a patak partján, ahol az áldozat...

A Teol.hu meg nem erősített információi szerint egy kislány vesztette életét.

A Tolnatáj Televízió információi szerint az elhunyt 5 éves kislány volt! A rendőrség még délelőtt is nagy erőkkel dolgozott a patak partján, ahol az áldozat holttestét megtalálták. Az utcabeliektől úgy tudják, a kislányt a saját unokatestvére ölte meg.

A kislány édesanyja nyilatkozott is a helyi televíziónak, azt mondta, ő emelte ki holttestet a vízből.

Címkék: gyilkosság, Szekszárd