Megrongálták a Momentum plakátjait, feljelentést tett a párt

Megrongálták a Momentum plakátjait, feljelentést tett a párt

Graffitivel rongálták meg a Momentum Donáth Anna üzeneteit közvetítő plakátjait Rákosmentén. (Fotó: Gergely Bálint Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Graffitivel rongálták meg a Momentum Donáth Anna üzeneteit közvetítő plakátjait Rákosmentén – adja hírül Facebook-oldalán Gergely Bálint, a Momentum helyi politikusa.

A Momentum országszerte vándorplakátokon hirdeti a valóságot a magyar oktatás valós helyzetével kapcsolatban és többek között a tanárhiányról, vagy a megalázó pedagógusi bérekről láthatnak információkat az érdeklődők ezeken a plakátokon. Most ezeket a plakátokat rongálták meg – derül ki a posztból. Gergely szerint ők kimondják az igazságot, akkor is, ha fáj, vagy kellemetlen. – Úgy tűnik, hogy a XVII. kerületben vannak, akiknek ez nem tetszik. Ide vezet a Fidesz gyűlöletpolitikája” – fogalmazott a politikus. Gergely Bálint már értesítette a rendőrséget a rongálásról és feljelentést tett az ügyben.

A Momentum nemrég országos tájékoztató plakátkampányt indított, amelyben felhívja a figyelmet a kormány megszorításaira és arra, hogy a Fidesz-kormány felelős a magas inflációért. A párt 18 megyében és Budapesten összesen 195 plakátot helyeznek ki, ennek háromnegyedét Budapesten kívül, szerte az országban.