Megszólalt a CÖF, mindenki töltse ki a „népi konzultáció kérdőívet”

Megszólalt a CÖF, mindenki töltse ki a „népi konzultáció kérdőívet”

Képünk illusztráció. Kézbesítő nemzeti konzultációs kérdőívet tartalmazó levelet dob a postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én (Fotó: MTI/Ujvári Sándor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közleményben buzdít a nemzeti konzultáció kitöltésére az állami pénzekkel kitömött Civil Összefogás Fórum–Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) – vette észre a 444.

A Csizmadia László kuratóriumi elnök által jegyzett közlemény szerint „mi nemzetünkért, családjainkért aggódó és tenni akaró polgárok, nem hagyhatjuk válaszok nélkül kormányunk feltett konzultációs kérdéseit. Erősítsük tovább a választópolgárok és az általuk bizalmat élvező kormányzás együttműködését. A társadalmi, gazdasági problémáink megoldásában, csak így lehetünk győztesek és eredményesek.”

„Aki még nem tette, ragadjon tollat vagy használja az internetes lehetőséget, töltse ki a népi konzultáció kérdőívet. Civilizációnk parancsa, hogyha értünk kérdeznek, válaszolni illik. Az együttélés gyakorlatában is mutassuk meg, hogy »semmit rólunk, nélkülünk«!” – írja Csizmadia László.

Azt már a 444 tette hozzá, hogy a CÖF több mint félmilliárdot kapott az MVM-től70 milliót pedig a Szerencsejáték Zrt.-től.

Szerdáig 1 millió 367 ezer 322-en küldték vissza a nemzeti konzultációs íveket, illetve válaszoltak az online felületen - mondta el Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője.

Ez nagyon magas szám a nyári szabadságolásokra is tekintettel, ami miatt a kormány augusztus 31-éig meghosszabbította a konzultáció határidejét – ezt már Orbán Viktor mondta szokásos pénteki interjújában.