Megszólalt K. Endre: hálás Balog Zoltánnak

Megszólalt K. Endre: hálás Balog Zoltánnak

A bicskei gyermekotthon (Fotó: Magyar Hang/Grimm Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megszólalt a Blikknek K. Endre, a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettese, emailben válaszolt a lap kérdéseire.

A lap azt szerette volna megtudni, hogy mit szól ahhoz, hogy Balog Zoltán a 777blog.hu-nak azt nyilatkozta, ártatlannak tartja őt és elismerte, személyesen szólt Nováknak, hogy részesítse elnöki kegyelemben a volt igazgatóhelyettest.

„Balog Zoltán püspök úr azon nagyon kevés közismert személyek közé tartozik, aki az ellenem gerjesztett lincshangulatban továbbra is nyíltan felvállalja a véleményét, kiáll az ártatlanságom mellett. A püspök úr ismeri a munkámat, a személyiségemet, és rendelkezik mindazokkal a háttér-információkkal, amelyeket nem tudott figyelembe venni az igazságszolgáltatás ártatlanságom bizonyítása érdekében” – írta K. Endre.

Hozzátette: „Végtelenül sajnálom a kegyelemadókat, hogy le kellett mondaniuk, ugyanakkor hálásan köszönöm a döntésüket. Balog püspök úr talán azért várt a nyilvánosság előtt megszólalni a választásokig, mert a kegyelmi ügyet politikai haszonszerzésre használták fel a politikai pártok kisebb-nagyobb sikerrel.”